Over Speeltuin Dillenburg

De speeltuin is in 1964 opgericht.

In 2013 werd, samen met serviceclub De Ronde Tafel, een nieuw clubgebouw neergezet. Veel ruimer dan de vorige, met prachtig sanitair en een mooie binnen ruimte. Dit jaar is de speeltuin nog verder vernieuwd. De totale achterste deel is voorzien van nieuwe toestellen zoals: Kabelbaan, een groot schip als zandbak met een stuurhut en een stawip. Grote delen zijn voorzien van kunstgras. Deze enorme investeringen zijn mede mogelijk gemaakt door o.a: Stichting Fonobori, Stichting Elise Mathilde en Coöperatie fonds Rabobank. De speeltoestellen zijn van Eibe en de grond werkzaamheden en tegelwerk zijn gedaan door Hoveniersbedrijf W.P. Onderdelinden.

De meest relevante informatie over de speeltuin vindt u op deze pagina.
Voor betalingen, bestellingen of aanmeldingen s.v.p. gebruik maken van het loket aan de buitenzijde van het clubhuis.
Indien u nog specifieke vragen heeft u kunt altijd contact opnemen met de oppas van de speeltuin.

Gewijzigde openingstijden

Algemeen
Normale tijden ma-di-do-vr 14.30 – 17.00 uur
wo 13.30 – 17.00 uur
za 13.30 – 16.30 uur
Schoolvakanties ma t/m vr 10.00 – 12.00 uur en
13.30 – 17.00 uur
za 13.30 – 16.30 uur
Herfstvakantie
gehele week 13.30 – 17.00 uur

Zon – feestdagen gesloten
Vanaf zaterdag 24 april 2021 zijn wij weer geopend

Contributie

Lid worden van de speeltuin kost € 16,00 voor het gehele gezin per jaar. Dit is makkelijk en u steunt er de speeltuin mee.

Dagkaartje

In de speeltuin worden ook dagkaartjes verkocht. De verkoopprijs voor een dagkaartje is € 1,00 per kind per dag.

Versnaperingen

In de speeltuin worden kleine versnaperingen verkocht voor zoals limonade, chips en ijsjes.

Oppas

Tijdens de openingstijden is er een oppas aanwezig ( mevr. Schouten ). Zij zal toezicht houden op de gang van zaken in de speeltuin en heeft het recht kinderen zonder kaartje de toegang te ontzeggen. Kaartjes dienen zichtbaar te worden gedragen. De kleintjes tot en met 4 jaar mogen zonder begeleiding niet in de speeltuin verblijven.

Kinderverjaardagen buiten de openingsuren

Afhankelijk van de overheidsmaatregelen betreffende Corona, bestaat de mogelijkheid om een kinderverjaardag in de speeltuin te houden buiten de openingsuren. Tarieven voor leden en niet leden zijn echter wel verschillend.
Voor meer info en/of afspraken verwijzen we u naar de oppas mevr. Schouten telefoon: 415 024 of e-mail: riet-schouten@live.nl

Risico

Het betreden van en het spelen in de speeltuin is op eigen risico. De vereniging is alleen aansprakelijk bij grove nalatigheid.